Investeren in cryptocurrency.
 

Flare Network (FLR) een passief inkomen genereren.


Flare network (FLR) is een layer 1 blockchain.

Het flare network is op 9 Januari 2023 live gegaan. De tokens die gratis werden gegeven aan de personen op dat moment kregen deze omdat ze op 12 December 2020 xrp in hun wallet bezaten. De hoeveelheid xrp is bijna 1 op 1 omgezet naar de flr token van het netwerk. Alleen door een voorstel van de gemeenschap is er voor een andere airdrop gekozen dan aanvankelijk de bedoeling was. Men heeft de eerste airdrop van 15% ontvangen in zijn wallet van een exchange. Door het nieuwe voorstel gaat het recht van de laatste 85% naar de mensen die hun FLR tokens versturen naar een hardware wallet en deze daar wrappen naar de WFLR versie. De aankomende 36 maanden zullen er elke maand ongeveer 3% van de nieuwe tokens worden toegevoegd aan je wallet. Dit aantal kan oplopen aangezien de munten van de mensen die hun coins niet wrappen verdeelt gaan worden over die mensen die hun tokens wel wrappen naar WFLR. De eerste FlairDrop van dit nieuwe systeem is live gegaan op 17 Maart van dit jaar. Een passief inkomen opbouwen krijgt zo een heel nieuw leven door te investeren in digitale activa.

Het bijzondere aan dit netwerk is dat het kan communiceren met andere blockchain projecten. Wat vrij uniek in de cryptowereld is op dit moment. Doordat de ethereum virtual machine (EVM) word gebruikt is het makkelijk om Dapps op te bouwen. Tevens werkt het systeem op Avalanche, dit is een open source blockchain platform dat gebruikers in staat stelt om smart contracts te schrijven en te implementeren. Smart contracts zijn transacties waarbij automatisch wordt gecontroleerd of alle voorwaarden juist zijn en dan wordt de transactie uitgevoerd. Daarnaast biedt het platform ook de mogelijkheid om gedecentraliseerde applicaties te bouwen. Dit in combinatie met het gebruik van de xrpledger zal dit een snel groeiend netwerk kunnen gaan worden in deze industrie. De mogelijkheid dat je verschillende blockchain projecten met elkaar kunt laten communiceren is misschien wel de oplossing voor veel problemen binnen de cryptowereld. De waarde van alle transacties zal via het xrp token verstuurd gaan worden. Hierdoor zal de defi markt hier veel waarde uit genereren.

Flare maakt het voor de volgende blockchains al mogelijk om met elkaar te verbinden via het wrappen.

XRP van Ripple Net - Cardano (ADA) - Bitcoin (BTC) - Litecoin (LTC) - Algorand (ALGO) - Ethereum Netwerk (ETH) - Stellar (XLM) - Filecoin (FIL) - Dogecoin (Doge) - Digibyte (DGB) - Bitcoin Cash (BCH).

De State Connector in combinatie met de FTSO providers (F-Assets) maakt het technisch gezien compleet voor het Songbird / Flare network. Songbird is het test netwerk voor flare. Hier worden eerst de nieuwe projecten getest op fouten / buggs. Als deze goed bevonden zijn dan worden ze pas over gezet naar het hoofd netwerk van flare. Dit om alles zo veilig mogelijk te houden.  


FLRFinance is Enosys geworden.

Enosys is een reeks producten die blockchain-gemeenschappen naadloze toegang bieden tot de snelgroeiende DeFi-economie, beginnend bij het Flare-netwerk en uitbreidend naar een toekomst met meerdere ketens. Op het platform vind je al verschillende nieuwe producten.

De brug voor het XDC netwerk is nu actief voor Songbird en Flare.


Bifrost Wallet.

De Bifrost Wallet heb je nodig om te kunnen gaan deelnemen aan het wrappen en delegaten van je tokens. Deze kun je gratis downloaden in de app store van google. Door het gebruik van deze hardware wallet ben je eigenaar van je eigen munten. Dus je eigen bank spelen zonder dat iemand er aan of bij kan komen. Zelfs bij het delegaten naar een provider geef je niet je sleutels weg. Dit is controle houden over je eigen digitale activa.


FLR token wrappen naar WFLR.

Om je flare tokens te wrappen naar de wflr versie klik je op de drie puntjes rechtsboven. Nu zie je Open in explorer - Wrap en Delegate. klik op Wrap. Nu kun je aangeven hoeveel flare je wilt wrappen. Laat altijd wel wat flare tokens achter voor de fee kosten. Dan krijg je in beeld hoeveel flare en wrapped flare je bezit.


Delegate je WFLR naar een FTSO provider.

Ga naar je wrapped flare tokens toe en klik weer op de drie puntjes. klik dan op delegate. Daar zie je dan de providers in beeld komen. Klik op edit. Daarna op add delegation. Kies hier de provider die jij wenst. Maximaal twee providers is toegestaan. Deze rewards duren 3,5 dag in totaal. Na deze dagen kun jij je fee's claimen en worden deze in je wallet bijgeschreven. Zo bouw je elke paar dagen je passieve inkomen op. Het aantal munten dat je bezit zal dus elke keer hoger zijn. Als de waarde van de Flare token stijgt dan zal jouw waarde van je wallet automatisch mee stijgen.


Info over FTSO providers vind je op FlareMetrics.

Informatie over de Flare Time Series Oracle (FTSO) providers kun je vinden op de volgende internet site: FlareMetrics   

Hier krijg je een duidelijk overzicht over welke providers er zijn en wat de rewards op dat moment zijn. Tevens zie je het vote power en fee kosten staan wel zo belangrijk om te weten waar je de volgende Epoch je munten aan wil gaan delegaten. Dit bepaald namelijk hoeveel nieuwe munten je gaat verdienen in de volgende Epoch. Elke epoch duurt drie en halve dag. 


Nieuws:

CasinoCoin (CSC) is gelanceerd.

Binnenkort worden de F-Assets gelanceerd op het netwerk.DJ Investment


Keywords: Digital, Asset, Investments, Assets, Professioneel, Beleggen, Specialist, Blockchaintechnologie, Macro, Financieel, Investeringen, Web3, ISO 20022, Software   

Disclaimer : deze inhoud is informatief en mag niet als financieel advies worden beschouwd.


Copyright © 2024.